Tiimin esittely

Valmennuskeskuksen toiminnan takaa löytyy kolme naisyrittäjää.

Kouluratsastus, ratsukon yhteistyön kehittäminen ja nuorten hevosten johdonmukainen koulutus ovat asioita, mihin haluan panostaa.”

Susanna Lemström

Suski vastaa ratsutus- ja valmennuspalveluista, nuorten hevosten sisäänratsastuksesta sekä satulansovituspalveluista. Suski on pitkän kokemuksen omaava hevosalan moniosaaja ammattilainen. Suskia motivoi työssään niin hevosten kuin ratsukon yhteistyön eteneminen.

Koulutus ja kokemus

  • 2005 Ratsastuksenohjaaja, Ypäjän hevosopisto
  • 2005-2009 töissä mm. Aulangon ratsastuskoulu tallimestari ja opetus, Saksassa ja Sammaliston tallilla ratsuttajana sekä hevosten hoitajana
  • 2008 Hevoshieroja, Tampereen urheiluhierojakoulu
  • 2008 oma yritys Hevostoimi Susanna Lemström
  • 2014 Hevosagrologi, HAMK mustiala
  • 2019 Valjassepän ammattitutkinto, Kiuruvesi

Saavutukset ja kilpailukokemus

Susanna on kouluttanut useita nuoria hevosia sisäänratsastuksesta aina vaativa b -tasolle asti.

Saavutuksia mm. 5v FWB derbyn 3. sija, useita kansallisia sijoituksia nuorten hevosten luokissa ja aluemestaruuksissa, nuorten suomenhevosten laatukilpailuiden sijoituksia useilla eri hevosilla, 6v kasvattajakilpailun 3. sija, suomenpienhevosten koulumestaruus 5v hevosella v. 2009.

Palvelut

Haluan pystyä tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen ja laadukkaan hevosen hoidon, jotta sinä pystyt keskittymään treenaamiseen ja kilpailemiseen mahdollisimman hyvinvoivalla ja tyytyväisellä hevosella.” 

Karoliina Holappa

Karoliina eli ”Karska” vastaa täysihoitopalveluista. Karoliina on tarkka ja pitää huolen tallin hevosista kuin omistaan. Häneltä löytyy myös oma suomenhevosruuna Aladin, jonka kanssa he ovat saavuttaneet koulukentillä mm. Pohjois-Suomen suomenhevosmestaruushopeaa 2021. Tämä innokas nuori ammattilainen on viettänyt lapsuudesta saakka vapaa-ajan talleilla ja on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja, joten ammattitaitoa ei puutu. Karoliina kuuntelee asiakkaidensa toiveet ja miettii yhdessä omistajien kanssa oikeanlaiset ratkaisut hevosen päivittäiseen hoitoon liittyen. Karska on ponikokoinen, eli voimme ottaa myös poneja ratsutukseen ja esimerkiksi sisäänratsastukseen.

Palvelut

”Hevoset on minulle elämäntapa ja koen olevani onnekas kun saan tehdä työtä hevosen hyvinvoinnin edistämisen parissa. Tavoite on yhdistää kaksi minua erityisesti kiinnostavaa asiaa: hevoset ja teknologia.” 

Minna Tiermas

Minna on Valmennuskeskuksen tekninen tuki ja elämäntapa hevosharrastaja. Minna toimii osa-aikaisesti Valmennuskeskuksessa Karskan ja Suskin tukena hevosten hoidossa. Lisäksi Minna on teknologiaratkaisujen kehittäjä KoGo Visionin yrittäjä ja vastaa Valmennuskeskuksen hevosen hyvinvointimittauksista. Päivätyö löytyy digikehittämisen parista, mutta kaksi omaa hevosta, suomenhevosruuna Erkkospoika (s. 2014) ja osa-omisteinen puoliveriruuna, oma kasvatti Happy Go Harry (s. 2018) pitävät hevoset läsnä arjessa. Minnalla on työkokemusta myös hevosalalta, sillä elämä on vienyt Tanskan suursiittolasta Riihimäen Sammaliston tallin kautta Oulun eri talleille töihin. Jos sinulla on hevostutkimukseen tai -teknologiaan liittyviä ajatuksia, laita Minnalle viestiä.

Palvelut