Palvelut

Onnistunut valmennus on ymmärryksestä, ammattitaidosta ja oikea-aikaisista ratkaisuista rakentuva kokonaisuus

Meille hevosten hyvinvoinnin edistäminen ja oman asiantuntemuksen kehittäminen on tärkeimpiä arvoja toiminnassamme. Ratkaisumme ovat aina hevos- ja ratsukkokohtaisia ja meille on tärkeää, että voimme tukea ratsukon tai hevosen matkaa kohti tavoitteiden saavuttamista. Ratkomme mahdollisia haasteita hevosen ehdoilla ja mietimme yhdessä sopivia etenemisen malleja hevosen taustajoukkojen kanssa tiiviissä yhteistyössä. Yrittäjä-tiimin laajat hevosammattilaisten verkostot mahdollistavat käyttöösi uskomattoman määrän ammattitaitoa.

Hinnat löydät hinnastosta.

Valmennus ja ratsastus

Valmennus- ja ratsastuspalveluista rakentuu kokonaisuus, jonka avulla varmistetaan parhaat tulokset hevosen koulutustason edistämiseksi ja kehittymisen ratsukkona.
Hinnat alkaen 25 € / 30min.


Sisäänratsastus ja nuorten hevosten koulutus

Varmista varsasi ammattitaitoinen opetus. Tarjoamme nuorten hevosten sisäänratsastusta, joka toteutetaan aina hevosen ehdoilla ja edetään hevosta kuunnellen. Hinnat alkaen 350 € / kk.


Satulansovitus- ja toppaus

Tule meille sovittamaan hevoselle ja ratsastajalle tarkoitukseen sopiva satula. Satulansovituksen voi tilata myös omalle tallillesi. Sovitus tehdään ammattitaidolla satulasepän ja pitkän linjan valmentajan toimesta. Hinta alkaen 40 € / 45 min.


Hevosten täysihoito

Meille on ensisijasen tärkeää, että hevoset voivat hyvin. Huolehdimme päivittäisestä hoidosta ammattitaidolla ja meillä tiedät kuka hevostasi käsittelee. Haluamme tarjota hevoselle kodin, jonne on myös hevosen ihmisien mukava tulla.


Hevostutkimus ja -teknologia

Arvostamme tutkimusta ja hyödynnämme sitä osana olemassa olevaa hevosalan osaamista ja ammattitaitoa. Kehitämme koko ajan tiimimme osaamista. Tutkimusta ja ammattiosaamista yhdistämällä voimme tarjota vieläkin kohdennetumpia ja oikea-aikasempia ratkaisuja asiakkaillemme.


Tehdään unelmista totta ja kehitetään omaa ja toistemme osaamista. Toivotamme jokaisen tervetulleeksi yhteisöömme, jossa jokaiselle on oma, itselle sopiva tavoite. Se voi olla toiselle kv-tason kilpailu ja toiselle turvallinen maastohevonen.

– Suski ja Karska –