Yhdessä kohti parempaa ymmärrystä – oppimisympäristö

Haluamme tarjota oppimisympäristön, johon kootaan sisältöä hevosen hyvinvoinnista. Opettele ymmärtämään esimerkiksi rehuanalyysiä, hevosesi käytöstä ja tee näin parempia ratkaisuja hevosesi arjessa.

Valmennuskeskuksen henkilökunta

Klinikat

Täältä voit ilmoittautua klinikoille ja katsoa tallenteita.

Oppimismateriaali

Valmennuskeskuksen hankkimat materiaalit kaikkien yhteisön jäsenten käyttöön. Opiskele lastauksen teoriaa, hevosen aivotoiminnasta tai selvitä ruokinnan ajantasaisuus ruokintalaskurilla.

Artikkelit

Lue mielenkiintoisia artikkeleita valmentautumisesta, hevosen hyvinvoinnin mittaamisesta tai kirjoita itse omia kuulumisia ja hevoshavaintoja!


Miksi oma oppimisympäristö?

Sivulta löydät kaikki blogikirjoitukset, tietoiskuja, tutkimuksia ja esimerkiksi klinikoiden tallenteita. Tuomme ympäristöön myös kolmansien osapuolien tuottamaa sisältöä, kuten koulutustallenteita . Täältä löydät myös tallillamme tapahtuvien mittausten tuloksia ja tietoa niiden etenemisestä.

  • Tunteiden kesä 2022

    Olemme aloittaneet toiminnan tammikuussa 2022. Ensimmäiset 8 kuukautta on olleet täynnä innokasta tekemistä, uuden oppimista, rakentamista, kisamenestystä ja muutamia pettymyksiäkin. Yllätyksiltäkään ei ole vältytty, sillä muuttuvat olosuhteet ovat tarjoilleet päänvaivaa yrittäjäkolmikolle. Kustannusten nousu, investointien tarve ja laiterikot esimerkkeinä. Palvelua on kehitetty hevosten ja asiakkaiden ehdoilla vastoinkäymisistä huolimatta. Avoimuus voimavarana Olemme pyrkineet talliyhteisössä avoimuteen ja sellaisen … Jatka artikkeliin Tunteiden kesä 2022

    Lue koko blogikirjoitus täältä