Hevostutkimus ja -teknologiat


”Hevosenomistajana olen kiinnostunut hevosteni hyvinvoinnista ja haluan tietää, mitä se edellyttää. Erilaisten mittausteknologioiden avulla pystymme ymmärtämään syvemmin hevostemme tarpeita.”

Minna Tiermas , Valmennuskeskus Horse Centerin teknologia


Työtä hevosen hyvinvoinnin edistämiksi

Uskomme tutkimuksen ja asiantuntemuksen yhdistämisen voimaan. Kun teemme havaintoja kokemukseemme tai tuntemukseen perustuen, haemme analyysin tueksi tutkimustietoa. Olemme myös mukana tutkimusyhteistyössä ja haluamme olla hevosteknologian edelläkävijä. Mittaamalla saamme arvokasta tietoa hevosen hyvinvoinnin tilasta ympäri vuorokauden. Lisäksi haluamme tietää, millaisia vaikutuksia ympäristöllä on hevosiimme ja voimme toteuttaa esimerkiksi talli-ilman mittauksia ja seurata reaaliaikasesti ilman laadun muutoksia. Dataa analysoimalla pääsemme lähemmäksi oikeita ratkaisuja. Tykkäämme syventyä tutkimuksen maailmaan, mutta tavoitteemme on tuoda hevostutkimus lähemmäs ihan tavallista hevosharrastajaa ja -ammattilaista.

Lisätietoja

Valmennuskeskus Horse Centerin mittauksia toteuttaa KoGo Vision Oy. Jos haluat kysyä lisää tai verkostoitua tärkeän asian äärellä, niin ota Minnaan yhteyttä: