Henkilökunta kouluttautuu

Osaamista kehitetään ensisijaisesti oman mielenkiinnon mukaan ja jotta tekeminen olisi intohimolla toteutettua.

Osaamisella on väliä

Lajivalmentaja

Olemme ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että tiimimme osaaminen karttuu! Susanna Lemström tunnetaan hevosalan todellisena moniosaajana, sillä taskusta löytyy niin korkeakoulutason Agrologi-tutkinto, hevoshieroja
-koulu, satulasepän ammattitutkinto, ratsastuksen ohjaaja ja niin edelleen. Nyt kuitenkin osaaminen syventyi entisestään, kun Suski suoritti Ypäjällä järjestetyn Suomen Ratsastajainliiton Lajivalmentaja 2 -koulutuksen! Opinnot tukevat tavoitettamme tarjota laadukkaita ja kokonaisuuden huomioivia valmennuspalveluita.

Valjasseppä

Tiimin osaamisen kehittäminen pyritään mahdollistamaan järjestämällä aikaa kouluttautumiseen, olemalla tukena ja apuna arjen järjestelyissä muutoinkin. Toimintamme pikkuhiljaa laajentuessa saamme kertoa lisää opiskelu-uutisia. Meillä asuvien hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista vastaava Karoliina Holappa aloittaa Valjasseppä-opinnot Ylä-Savon ammattiopistossa. Karskalla on jo ennestään ratsastuksenohjaajan pätevyys, joten satulataidot ovat täydellinen lisä osaamispalettiin. Saamme siis lisää satula-alan osaamista Valmennuskeskukselle, sillä Suski on jo pätevöitynyt satula-ammattilainen.

Opimme paljon myös toisiltamme, sillä jaamme tietoa miltei päivittäin yhteisen ja avoimen keskustelun kautta.”

Pilvipalvelut

Eikä kahta ilman kolmatta. Tiimin kolmas jäsen Minna kehittää omaa osaamistaan pilvipalveluiden rakentamisen saralla. Amazon Web Services on globaalia pilvi-infra, jonka kaiken toiminnan periaate on innovointi, pitkäjänteinen kehitystyö ja asiakaskeskeisyys. Opintopolku huipentuu kaksiosaisen sertifikaatin suorittamiseen. Koska tavoitteemme on tarjota omille asiakkaillemme mahdollisimman toimivia palveluita sekä tuoda oma panoksemme hevosalan kehittämiseen, tukee nämäkin sertifikaatit kokonaisuutta. On tärkeää ymmärtää teknologian ja esimerkiksi digipalveluiden mahdollisuudet myös hevosalalla.

Osaamisen syventäminen ja uuden oppiminen on tärkeää meille tiiminä. Opimme paljon myös toisiltamme, sillä jaamme tietoa miltei päivittäin yhteisen ja avoimen keskustelun kautta. Toivomme myös muiden osallistuvan keskusteluun ja olemmekin avoimia uuden kokeilulle ja yhteistyölle!

Innostavaa tulevaa talvea!

Karska, Minna ja Suski