Tunteiden kesä 2022

Olemme aloittaneet toiminnan tammikuussa 2022. Ensimmäiset 8 kuukautta on olleet täynnä innokasta tekemistä, uuden oppimista, rakentamista, kisamenestystä ja muutamia pettymyksiäkin. Yllätyksiltäkään ei ole vältytty, sillä muuttuvat olosuhteet ovat tarjoilleet päänvaivaa yrittäjäkolmikolle. Kustannusten nousu, investointien tarve ja laiterikot esimerkkeinä. Palvelua on kehitetty hevosten ja asiakkaiden ehdoilla vastoinkäymisistä huolimatta.

Avoimuus voimavarana

Olemme pyrkineet talliyhteisössä avoimuteen ja sellaisen ilmapiirin rakentamiseen, missä kaikki uskaltaisivat sanoa ajatuksensa ääneen. Yksi tärkeimmistä arvoistamme onkin avoimuus. Olemme kysyneet palautetta ja laittaneet aikaa ja ajatusta siihen, että pystyisimme toteuttamaan toiveita mahdollisimman hyvin. Mietimme päivittäin, miten asioita voisi hoitaa paremmin, tehokkaammin tai olisiko johonkin haasteelliseen kohtaan sittenkin jokin toimivampi ratkaisu. Näin edistämme osaltamme myös kestävää kehitystä.

Olemme panostaneet tilojen siisteyteen ja toimivuuteen, korjanneet tarhajärjestelyjä ja aloittaneet niiden pohjien parantamisen. Tänäkin talvena meillä asuvat hevoset syövät analysoitua, laadukasta heinää 5 kertaa päivässä. Hevosen hyvinvoinnin kokonaisvaltainen huomiointi vaatii panostusta, mutta myös palkitsee! Olemme tehneet kaikkemme, jotta hevosilla olisi hyvä.

Kaikesta huolimatta yksi on varmaa. Tätä haluamme tehdä jatkossakin ja kehittää toimintaa eteenpäin. Edelleen haluamme tarjota alueelle kokonaisvaltaista palvelua, jossa asiat tehdään hevosen hyvinvoinnin ehdoilla.

Kohti tavoitteita

Meillä asuu monenlaisia hevosia tukijoukkoineen, yhtä tärkeitä kaikki. Kaikki treenaavat kohti omaa tavoitettaan, joka voi hyvin olla turvallinen tapa harrastaa kaikkea hevosen kanssa tai vaativan tason luokat. Myös yrittäjä-tiimin tavoitteet ovat erilaisia, mutta toisiaan täydentäviä. Jotta paletti on saatu toimimaan, arvot ohjaavat myös tiimin sisäistä toimintaa ja kehitystyötä. Meillä on saman katon alla valmentaja, satulaseppä, ratsastuksenohjaaja, hevosen hyvinvoinnin ammattilaisia ja teknologiaosaamista. Tätä kaikkea sitoo yhteen ripaus hulluutta ja intohimo hevosalaa kohtaan.

Olemme ylpeitä saadessamme kertoa, että tänä kesänä meiltä löytyi tallista lapsiratsastajien SM-hopeamitalisti, kvaalit nuorten/ponien Talent Cupiin ja pararatsastuksen SM-kisoihin, ikäluokkamenestyjä, suomenhevosluokkien sijoittuja sekä kisauraansa aloittelevien menestystä. Kisarintamalla koettiin myös harmillisia pettymyksiä hevosten loukkaantumisen vuoksi, mutta yhdessä mennään eteenpäin haasteita ratkoen ja hevosen ehdoilla. Lahjakkaat nuoret juniorit luovat kestävää pohjaa kilpailu- ja harrastustoiminnalle. Ilman tukijoukkoja tämä ei kuitenkaan ole mahdollista. Kiitos kaikille teille, meillä on ollut mahtava, tunteiden kesä!

Karska, Minna ja Suski

Kesältä poimittuja onnistumisia tuloksien muodossa

  • Rina Vesala – Chevlar MG lapsiratsastajien kouluratsastuksen SM-hopeaa
  • Maija Tuikka – L.R Nepal Talent Cup finaalipaikka, osakilpailussa kouluratsastuksen osuus 68,5%, esteratsastus 80 cm puhdas rata pisteet 34,6/40, 86,5%
  • Sanni Tuikka – L.R Nepal seuratason heC 68,8% 3. sija
  • Sanna Tyni – Overseeoceans seurataso 67,04%
  • Heidi Mustonen – Hovi-Prinssi alue Heb 66,81, 1. sija, Hea debyytti 65%
  • Nea Lauri – Hovi-Prinssi seura heB 69,0% 2.sija
  • Karoliina Holappa – Aladin, kansalliset suomenhevosten luokat, poimintana Hea 66,9% ja 1. sija, sekä Pohjois-Suomen suomenhevosten aluemestaruus kultaa.
  • Susanna Lemström – Erotica D.V. 68%, pararatsastuksen (5-ryhmä) SM-Kvaalit ja 2. sija
  • Susanna Lemström – Happy Go Harry, 4-vuotiaiden kansallinen Heb 74,2%

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s